naam
naam
Kunstwerk van de Maand

iedere maand presenteren we een bijzonder kunstwerk voor een bijzondere prijs
Jan Peter van Opheusden    Kinderportret
Overzichtsexpositie wisselende exposities in galerie ARTnivo
Henk Vermij - Wilhelmina
Nieuws ++     

Harry de Haan exposeert in Galerie Böhmer in Mannheim. De opening vindt plaats op 28 september   meer..

ARTNIVO op kunstbeurs aan de Westeinderplassen. Van vrijdag 31 augustus t/m zondag 2 september neemt galerie ARTnivo   meer..

Joséphine Verbist exposeert in Arti et Amicitiae in Amsterdam. Op vrijdag 6 juli opent een jubileumexpositie   meer..

Thea van Rijn en Jan Pieter van den Bos op expo van internationale grafiek. Van 27 mei tot 8 juli wordt in Cadzand in galerie   meer..

Thea van Rijn toont Harry de Haan. In Dordrecht wordt in het atelier van Thea van Rijn werk getoond   meer..

Rob Jacobs neemt deel aan Glory internationaal plein air Festival. Van 28 april t/m 6 meei wordt in Bergen   meer..

ARTnivo naar ArtFair Alkmaar. Op 30 en 31 maart en 1 april wordt in de Grote Kerk in Alkmaar   meer..


Over Galerie ARTnivo

Galerie ARTnivo is in belangrijke mate gericht op het aanbieden van kunst via internet. Daarnaast beschikken we over een aantrekkelijke galerie aan huis in Almere. Goede kunst is niet goedkoop, maar op deze manier blijft kunst betaalbaar. ARTnivo werkt nauw samen met beeldend kunstenaars die bereid zijn hun werk voordelig aan te bieden. Het voordeel is voor u.

Natuurlijk wil u een kunstwerk eerst in werkelijkheid zien, alvorens tot aanschaf over te gaan. Daarvoor zijn verschillende mogelijkheden:

In de galerieruimte in Almere kunt u de kunstwerken waar u belangstelling voor heeft op uw gemak bekijken.
Een andere mogelijkheid is dat de de kunstwerken bij de kunstenaars worden bekeken.
Dat kan wel zo prettig zijn, want in dat geval is er gelijk contact met de maker van het werk.
In overleg bestaat de mogelijkheid een kunstwerk op zicht mee naar huis te nemen, zodat u kunt ervaren hoe het staat in uw eigen interieur.

Galerie ARTnivo is aangesloten bij de Nederlandse Galerie Associatie NGA

(Relatie)geschenk

Kunst kan een uitstekende keuze zijn voor een bijzonder (relatie)geschenk al dan niet bij een speciale gelegenheid. Daarmee kunt u op unieke wijze uw blijvende waardering laten blijken. Bent u er niet zeker van dat de ontvanger het betreffende werk voldoenden zal waarderen? Maak dan gebruik van de 'gegeven-paard-optie', waarmee u het kunstwerk weer kan terugbrengen.

Opdrachten

Hebt u een bepaald kunstwerk in gedachten? Galerie ARTnivo laat werk in opdracht uitvoeren. De kunstenaar maakt van een portret een artistiek schilderij. Door de grote verscheidenheid valt op stijlgebied veel te kiezen.

Bedrijven

Kunst wordt steeds meer toegepast in een bedrijfsomgeving. Immers, ook daar kan kunst een waardevolle aanvulling zijn op de sfeer en representatie.
Galerie ARTnivo verkoopt en verhuurt kunst aan bedrijven.

Lijstwerk

Dankzij een directe relatie met een groothandel zijn we in staat lijsten voor schilderijen voordelig te leveren.
Dat scheelt veel geld in vergelijking met een reguliere lijstenmaker.
Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Glicées

Van sommige schilderijen is het mogelijk een hoogwaardige, gecertificeerde glicée te leveren. Dat gaat uiteraard in overleg met de kunstenaar van het kunstwerk.
Het vervaardigen van een glicée of reproductie gebeurt op speciale manier. Digitalisatie vindt niet langs fotgrafische weg plaats, maar door scanning in een gespecialiseerde Table Scanner, zodat alle nuances van het schilderij wordt gereproduceerd. De prijs voor een glicée is een fractie van de kosten van het orginele schilderij. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Nieuwsbrief

Galerie ARTnivo verstuur regelmatig nieuwsbrieven over openingen, exposities, nieuwe deelnemers en andere aktiviteiten en ontwikkelingen.
Indien u deze nieuwsbrief ook wilt ontvangen klik dan hier.
Heeft u zich eerder opgegeven voor de nieuwsbrief en wilt u zich nu afmelden klik dan hier.

Deelnemen

ARTnivo beschikt over een galerieruimte in Almere waarin jaarlijks zo'n 6 exposities worden gehouden. Daarnaast zijn we met een aantal sites aanwezig op internet. Deelname aan exposities en aanwezigheid op internet is de ideale combinatie om uw kunst onder de aandacht van een groot publiek te brengen.
We geloven in de mogelijkheden en het bereik van internet en zijn duidelijk aanwezig op dit medium; onze sites worden meer dan 20000 keer per maand bezocht.

Presentatie van de kunst en de kunstenaar staan voorop en dat is terug te vinden in een sfeervol en terughoudend ontwerp, waarin de kunst optimaal wordt gepresenteerd.

De site wordt exclusief houden voor de deelnemers; we houden het aantal deelnemers beperkt.
De kunst van ARTnivo is bestemd voor de woonomgeving, niet voor een museum. De plaats van de kunst in het interieur is voor onze klanten van belang en dit uitgangspunt wordt op de site uitgedragen.

We zijn altijd geïnteresseerd in goede kunstenaars die met ons willen samenwerken; we onderscheiden verschillende deelnamevormen.
U maakt zelf kunst waarin u gelooft en hebt interesse? Stuur een bericht naar met een aantal voorbeelden van uw werk naar

U krijgt vanzelfsprekend altijd een reactie. We zijn selectief, maar respecteren het werk van iedere belangstellende.